با ما تماس بگیرید: 03136670004

تفاوت میان USIM و سیم‌کارت معمولی

سال 1393 سیم‌کارت‌های نسل چهارم ایرانسل با نام یوسیم به بازار راه پیدا کرد و در سال 1394 عرضه یوسیم‌های همراه اول به بازار انجام شد. اما سیم‌کارت‌های یوسیم با سیم‌کارت‌های معمولی چه تفاوتی دارند و آیا این تفاوت تنها در نام آنهاست؟
تفاوت میان USIM و سیم‌کارت معمولی

 

 

چه تفاوتی میان USIM و سیم‌کارت معمولی وجود دارد؟

 

سال 1393 سیم‌کارت‌های نسل چهارم ایرانسل با نام یوسیم به بازار راه پیدا کرد و در سال 1394 عرضه یوسیم‌های همراه اول به بازار انجام شد. اما سیم‌کارت‌های یوسیم با سیم‌کارت‌های معمولی چه تفاوتی دارند و آیا این تفاوت تنها در نام آنهاست؟ 

سیم‌کارت‌ها (SIM مخفف Subscriber Identity Module) وسیله‌ای ارتباطی جهت برقراری ارتباط در شبکه‌های GSM هستند. با معرفی UMTS یا همان 3G، شرکت‌های مختلف توصیه می‌کنند جهت دسترسی بهتر به این شبکه‌های نسل سوم از USIM استفاده کنید.

با این توضیح که دسترسی به این شبکه‌ها از طریق سیم‌کارت‌های معمولی و ساده نیز امکان‌پذیر است آیا پیشنهاد این شرکت‌ها تنها ترفند تبلیغاتی برای اخذ وجه از مشتریان می‌باشد؟ به‌منظور یافتن پاسخ این پرسش بدنیست نگاهی به تفاوت‌های میان سیم‌کارت‌های معمولی و USIM داشته باشیم.

USIM در واقع رایانه‌ای کوچک است که می‌تواند چندین برنامه کوچک را در دل خود جای دهد. به عنوان مثال می‌توانید از این سیم‌کارت‌ها جهت پرداخت هزینه مترو و یا دسترسی به قبض موبایل خود بهره ببرید.

از گوشی‌های هوشمند داخل شبکه نسل سوم که از سیم‌کارت‌های USIM بهره می‌برند می‌توانید جهت برقراری تماس‌های ویدئویی در صورتی که ناحیه مورد نظر شما تحت پوشش شبکه نسل سوم قرار دارد استفاده کنید.

از نقطه‌نظر امنیتی از الگوریتم جدیدی (مشتق‌گرفته‌شده از تحقیقات جدید در رمزنگاری) به منظور بالابردن امنیت این سیم‌کارت‌ها استفاده شده است. با استفاده از این الگوریتم می‌توانید خود را در مقابل دسترسی بدون‌اجازه به خط همراهتان محافظت کنید و از ایجاد هزینه اضافی ناخواسته توسط افراد نفوذگر جلوگیری کنید.

تبادل اطلاعات و همچنین تماس‌های ورودی و خروجی شما با استفاده از کلیدهای رایانه‌ای در USIM رمز‌گذاری می‌شوند که این کلیدها از نمونه‌های استفاده شده در سیم‌کارت‌های معمولی قوی‌تر هستند.

حافظه موجود جهت ذخیره لیست مخاطبین در USIM ظرفیت بیشتری داشته و همین مسئله امکان ذخیره هزاران تماس ( در سیم‌کارت‌های معمولی امکان ذخیره 255 مخاطب را خواهید داشت) را برای شما فراهم خواهد کرد. فهرست مخاطبین ذخیره‌شده در USIM می‌توانند حاوی اطلاعات بیشتری از جمله ایمیل آدرس، شماره تماس دوم، سوم و… باشند.

مخاطبین ذخیره‌شده در USIM به روش امن‌تری در مقایسه با نمونه‌های ذخیره‌شده در حافظه گوشی نگهداری می شوند.

کاربرگرامی لطفا از طریق فرم نظر سنجی ذیل همین صفحه ما را از نظرات خود مطلع فرمائید. اطلاع از بازخورد مطالب ما را در جهت بهبود و تداوم اطلاع رسانی به شما عزیزان یاری خواهد کرد.

 

 


نظرات کاربران
ارسال نظر
سایر مقالات
تفاوت های Voip و سیستم تلفنی آنالوگ

تفاوت های Voip و سیستم تلفنی آنالوگ

سانترال یک دستگاه فیزیکی مرکزی است که از آن جهت مدیریت تماس های سازمان استفاده می شود، زیر ساخت مورد استفاده در سانترال ها کابل مسی می باشد و برای توسعه نیاز است که برای هر مورد جدید کابل کشی انجام شود.
ویدئوکنفرانس SX20 Cisco و مزایای آن

ویدئوکنفرانس SX20 Cisco و مزایای آن

Cisco TelePresence SX20 Quick Set (SX20 Quick Set) (ویدئوکنفرانس SX20 Cisco) می‌تواند هر صفحه‌ نمایش تخت را به یک سیستم ویدئو کنفرانس ظریف و قدرتمند تبدیل کند. SX20 Quick Set برای ارائه ویدئو با وضوح بالا و کنفرانس چند شاخه‌ای با انعطاف‌پذیری مناسب برای اندازه و تنظیمات مختلف اتاق طراحی شده است و قیمت مناسب دارد. SX20 Quick Set از قابلیت تعبیه شده برای پشتیبانی چند نقطه‌ای با فناوری Cisco TelePresence MultiSite پشتیبانی می‌کند.
ویدئوکنفرانس آوایا CU360

ویدئوکنفرانس آوایا CU360

استفاده از ویدئوکنفرانس در برگزاری جلسات کاری و آموزش از راه دور یکی از تکنولوژی‌های بسیار کاربردی است. این سیستم با ایجاد یک ارتباط صوتی - تصویری بین چند مکان مجزا و دور از هم به ما امکان برقراری ارتباط با افراد مختلف در مکان‌های مختلف را به طور هم‌زمان می‌دهد. یکی از محصولات پیشرو در این عرضه ویدئوکنفرانس آوایا CU360 است.